מועדון הסרט Seret
מועדון הסרט נפתח בתקופה האחרונה במרכז העניינים של תל אביב, על הקו שבין רחוב אבן גבירול ורחוב דוד המלך. היזמים: אנשי חיי הלילה ויחצנים תל אביביים שרצו להקים דאנס בר באווירה שכונתית ולא מחייבת. מועדון הסרט מעוצב בסגנון ניו יורקי ששואב השראה מעולם הסרטים האמריקאים, הוא מושך קהל צבעוני מאד שכולל סלבס ואנשי מדיה ויחסי ציבור לצד בליינים מנוסים בעולם חיי הלילה התל אביבי.
יחד עם מועדונים כמו דיזינגוף מהווה מועדון הסרט את אחד המועדונים שמככבים כל הזמן באתרי הרכילות כמקומות בהם נצפו ידוענים כאלו ואחרים או התקיימה השקה נוצצת, יום הולדת פרטי ומסוקר או פשוט אירוע יחצני כלשהו. בימים רגילים ושגרתיים המועדון מציע ליינים של מוזיקה אלקטרונית בעיקר באווירה מאד נונשלנטית ומגניבה.
מועדון הסרט הוא מועדון פופולרי מאד בתל אביב ולכן מומלץ לכם להכיר היטב את אנשי הצוות של המועדון, את היחצנים שלו או את הדורמן כשאתם מגיעים להתארח בימים עמוסים במיוחד, כמו ימי חמישי, שישי ושבת. בשאר הימים המועדון מתפקד כבר כיפי לישיבה עם חברים, לדייטים ולמשקה אחרי העבודה ולא רק כמועדון מסיבות וריקודים שגרתי.
קהל היעד של מועדון הסרט לא מוגבל רק לאלו שמככבים באתרי הרכילות או בפריים טיים של ערוץ 2. במהלך ימות השבוע תוכלו למצוא במקום תל אביביים צעירים בגילאי ה-20 וה-30, בעיקר תושבי הרחובות התל אביביים הסמוכים למועדון. במהלך סוף השבוע המקום מתמלא מבקרים שמגיעים מרחוק יותר – בין אם מדובר בערי השדה של תל אביב או בתל אביביים המתגוררים בשכונות הצפוניות והדרומיות של העיר. ללא ספק – מועדון הסרט הוא אחד המקומות הפופולריים בשנה האחרונה בתל אביב וככזה הוא מציע חוויית בילוי באווירה הכי תל אביבית שיש.