« יוני 2026 »
א' ב' ג' ד' ה' ו' ש'
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

בואו להיות חברים של Night Out בפייסבוק

 

חברים שלנו ברשת:

מסיבות טראנס וטבע

Trance Festivals and Raves

 

מסיבות ראפ, היפ הופ ומוזיקה שחורה

חושבים שזה אירוע מגניב ? תנו

ANDRES & WILL SAUL במועדון הבלוק - 17.1

  • איפה:  מועדון הבלוק - סלמה 157 תל אביב
  • איזה מוזיקה:  היפ הופ, אלקטרוני
  • כמה עולה:  50 ש"ח
  • פרטי יצירת קשר: 

וקצת יותר לעומק :


חלקכם מכירים אותו כאנדרז, די.ג'יי ההאוס שאחראי ללהיט הכי גדול של שנת 2012. חלק נחשפו לאלטר אגו שלו – המתופף מדטרויט (Drummer from Detroit), ואנשי ההיפ הופ מכירים אותו בתור ד.ג'יי דז, הדי.ג'יי של הרכב ההיפ הופ האגדי סלאם וילג'. איך שלא תקראו לו, הומברטו אנדרז הרננדז לא מפסיק לחדש. מהתקופה עם ג'יי דילה בסלאם וילג', דרך התקופה כחייל בצבא מהוגני מיוזיק של מודימן, ועד ללייבל העצמאי לה וידה, אנדרז נוגע בכל ז'אנר מוזיקלי אפשרי – מהיפ הופ והאוס ועד מוזיקה קובנית ופרקשנז.

אנחנו עוקבים אחריו כבר כמה שנים טובות, מבלים איתו שעות בתיקלוטים החיים בלייב סטרים היישר מדטרויט – וממש עכשיו הגיעה השעה שלו לכבוש את העולם. השעה שבה הריליס הראשון שלו בלה וידה, "New For U", ניצב בראש מצעדי סיכום שנת 2012 של פאקט מגזין ושל דף הבית של כולנו, רזידנט אדבייזור, וטיפס גם למקום הראשון במצעד המכירות של חנות התקליטים המקוונת הגדולה בעולם, ג'ונו.

אנדרז מגיע אלינו היישר ממסיבת הסילבסטר המטורפת של הליין הלונדוני היוקרתי סיקרטסאנדייז ורגע לפני שהוא ממריא לטור הבא שלו באוסטרליה. זה די.ג'יי שדי.ג'ייז אוהבים - אמנים כמו ג'יילס פיטרסון ופלואטינג פוינטס הזמינו אותו לנגן במסיבות יום ההולדת של הלייבלים שלהם. בבלוק הוא יהיה מתנת יום ההולדת של עמיחי מטיאס - שיפתח את הערב - ושל זהר כפרי, שכבר הכריזה על דטרויט כעל הבית השני שלה בעקבות ביקור אצל אנדרז.

פיוצ'ריסטיקס חוגגים חמש שנים וסוגרים מעגל עם האמן הראשון שהתארח בליין - וויל סול.
מאז 2008 מנחיתים פיוצ'ריסטיקס בארץ את מיטב מפיקי ותקליטני ההאוס של הממלכה המאוחדת - גדס, סיקרטסאנדייז (ג'יימס פריסטלי וג'יילס סמית), ברקסון ווואט לייב, דלאנו סמית', סוון וייסמן, מנואל טור, ג'ימפסטר, וכמובן סאול. מאז אותו ערב קסום בישראל, סול הפך לדי.ג'יי מהשורה הראשונ ולמפיק שעובד עם השמות הכי מבטיחים.

מועדון הבלוק
סלמה 157, התחנה המרכזית, תל אביב

העישון מותר אך ורק בלאונג' העישון. עזרו לנו לשמור על אוויר נקי.
כרטיסי חבר (להנחות, צ'ייסרים חינם ועוד) ניתן לרכוש בקופת המועדון ב-50 שקל.
חניון חינם עם אבטחה של הבלוק נמצא בצמוד לתחנת הדלק. הכניסה אליו מרחוב השלכת.

חושבים שזה אירוע מגניב ? תנו

חוגג יום הולדת או אירוע

רוצה לסגור שולחן?

קליק פה >>